The Cellars - Hohenort in de Constantia Vallei in Kaapstad

Bekijk foto's

The Cellars - Hohenort brengt twee grote tradities samen; de gerestaureerde, uit de 18e eeuw stammende Klaasenbosch wijnkelders en het statige Hohenort herenhuis. Het luxueuze hotel biedt prachtige uitzichten over de omliggende tuinen en wijnvelden. Hier kunt u volkomen tot rust komen. The Cellars - Hohenort beschikt over luxueuze kamers die alle ingericht zijn met antieke meubels en originele kunstelementen. Alle kamers zijn in het hoofdgebouw gelegen en hebben uitzicht over de grote tuinen en wijnvelden.
Er zijn diverse restaurants bij Cellars Hohenort die veel bekendheid genieten:
Het 'Greenhouse' restaurant; deze is gelegen naast de historische kelder en gebouwd rondom een 300 jaar oude eik. Dit restaurant biedt een uitstekende wijnkaart.
'The Conservatory'; een unieke gelegenheid om de authentieke Kaap Maleise keuken te ontdekken
'The Martini Bar'; een trendy bar waar onder andere uit 152 verschillende Martini's gekozen kan worden
'The Fern Bar'; een rustieke bar die uitkijkt over de weelderige tuinen en waar je je in alle rust kunt terugtrekken met een goed boek.
The Cellars - Hohenort heeft naast deze restaurants en bars ook 2 buitenzwembaden en een volledig uitgeruste spa. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. 2 bars/lounges, een outdoor tennisbaan en massage- en behandelingsruimtes zijn enkele van de overige voorzieningen.