Thornicroft lodge- South Luangwa

Thornicroft lodge South Luangwa


Thornicroft lodge South Luangwa

De lodge ligt op een prachtige locatie aan de oevers van de Luangwa rivier, tegenover het South Luangwa Nationaal Park, waar nijlpaarden en badende olifanten zich wentelen.
De lodge bestaat uit 9 uiterst comfortabele chalets met veranda die alle een schitterend uitzicht hebben op de Luangwa River. Daarnaast bevinden zich in het hoofdgebouw de eetzaal, de bar, het lounge gedeelte en er is een zwembad.
Thornicroft lodge biedt u 2 keer per dag een safari aan. In de ochtenduren en laat in de middag. Deze vinden plaats in het Nationale park en worden begeleid worden door ervaren gidsen.
'S Avonds kunt u rond onze open haard zitten en genieten van een aperitief terwijl u wilde dieren ontmoet, de zonsondergang bekijkt en de sterren tot leven laat komen.
De lodge is omgeven door de Afrikaanse bush, gelegen op een klein stukje verhoogd terrein tussen de Luangwa rivier en een lagune, waardoor je een gevoel voor de natuur hebt terwijl je op slechts een korte rit van Mfuwe bent. Dieren in het wild gaan vaak 's nachts door het kamp om te grazen, terwijl gedurende de dag olifanten, apen, mangoesten, bavianen en giraffen kunnen bezoeken.
U overnacht in en suite chalets met twee persoonsbed. Er kan een 3de bed bijgeplaatst worden. Voorzien van een badkamer met douche, koffie/thee faciliteiten, ventilator en een veranda.