Tlopi Tented Camp

Tlopi Tented Camp in het Marakale Game Reserve ligt midden in het park en kijkt uit op de rivier. Er is geen winkel, geen gsm-bereik en het is niet omheind


Tlopi Tented Camp in het Marakale Game Reserve ligt midden in het park en kijkt uit op de rivier. Er is geen winkel, geen gsm-bereik en het is niet omheind

Tlopi Tented Camp in het Marakale Game Reserve ligt midden in het park en kijkt uit op de rivier. Het camp ligt 17 kilometer van de receptie af. Er is geen winkel, geen gsm-bereik en het restcamp is niet omheind. De tenten zijn evenwel goed ingericht met onder meer een eigen badkamer en een veranda vanwaar u zicht heeft op de rivier. Elke tent is ingericht met 2 eenpersoons bedden. Het is mogelijk om extra stretchers te plaatsen voor kinderen. Elke tent heeft een volledig ingerichte keuken met koelkast, fornuis (2-pitten) en elektriciteit. Op de veranda staat een tafel met stoelen en een braai. Rondom Tlopi Tented Camp zijn weinig faciliteiten. De weg tussen de ingang van het park en Tlopi Tented Camp is met een normale sedanauto (2x4) te rijden. Veel wegen in het park zijn alleen toegankelijk voor 4x4 voertuigen. U dient alle boodschappen zelf mee te nemen. De dichtstbijzijnde winkel is in Thabazimbi. Hier kunt u ook tanken. Marakale heeft geen brandstofvoorziening. Het restcamp is verder niet omheind en u dient voorzichtig te zijn als u uw tent verlaat. In het Marakele leven veel neushoorns, maar ook luipaarden en cheeta’s. Er zijn ook enkele leeuwen.
Bij de receptie kunt u informeren over de georganiseerde activiteiten zoals nightdrives, wandelsafari's en een braai in de bush. De activiteiten vinden niet dagelijks plaats.
Zelfcatering. Neemt u al uw boodschappen mee, maar ook een zaklantaarn.
Marakale biedt een echt safari-avontuur met verblijf in de bush. Het is mogelijk om gamedrives te boeken bij de receptie. Bij te weinig belangstelling worden de gamedrives geannuleerd.
Bontle camping: Er zijn 38 kampeerplekken met elektriciteit verdeeld over 3 clusters. Elke cluster heeft z’n eigen gemeenschappelijke was en kook faciliteiten.