Umlani Bushcamp

Bekijk foto's

Umlani Bushcamp ligt in de Timbavati Nature Reserve, een gedeelte van het Kruger National Park, het kan 16 gasten ontvangen die verblijven in traditionele Afrikaanse hutten. Umlani's filosofie van eenvoudige luxe en ‘teruggaan naar’. Open lucht bush douches maken deze ervaring compleet. De traditionele hutten van Umlani voorzien u niet alleen van alle benodigde comfort, maar bieden u ook een blik op de authentieke ervaring van de lokale stam, de Shangaan, en haar architectuur, die schitterend combineert met de natuurlijke omgeving. de natuur’ wordt ondersteund door de romantiek van kaarslicht en olielampen, die het elektrische licht vervangen.
Gasten van Umlani kunnen het wildleven op een authentieke manier ervaren in het 10.0000 hectare grote ‘Big Five’ gebied. Safari’s in open auto’s, gegidste bush wandelingen, en wildsporen volgen onder leiding van een ervaren Shangaan ranger en wildwachters garanderen een schitterend avontuur in een van Afrika’s onbedorven natuurgebieden. ‘s Avonds worden voor het diner drankjes geserveerd in de traditionele boma rond het vuur, gevolgd door een van Umlani’s overheerlijke maaltijden in de met kaarsen verlichte eetzaal, of buiten aan de rivierbedding omgeven door fakkels en vuurpotten.
Umlani heeft een Youth Leadership programma ontwikkeld in het dorp Welverdiend, waar het meeste personeel ook woont. Dit programma, dat nauw samenwerkt met het Wildlife College, maakt het mogelijk om de minder bedeelde leerlingen Umlani te bezoeken, waar ze inzicht krijgen in milieu problematiek en de mogelijkheden kunnen ontdekken om een werkzaam leven op te bouwen in het ecotoerisme.