Verzorgde reis Paradijs van Afrika

Paradijs van Afrika safari en strand, 9 dagen in luxe accommodaties. Prijs op aanvraag


Paradijs van Afrika safari en strand, 9 dagen in luxe accommodaties. Prijs op aanvraag

De verzorgde reis Paradijs van Afrika is vergelijkbaar met de verzorgde reis Safari en Strand. Het grote verschil is het verblijf in luxe lodges in zowel het Timbavati gedeelte van het Kruger National Park als bij Machangulo Beach Lodge. Alle transfers zijn verzorgd zodat u niet zelf hoeft te rijden.

Dag tot dag beschrijving

Tijdens de reis Paradijs van Afrika heeft u de mogelijkheid om de 'Big 5' te spotten tijdens de safari's gedurende uw 3 daagse verblijf in het Timbavati privé wildpark bij het Kruger National Park. Daarna kunt u relaxen of diverse watersport activiteiten ondernemen tijdens u verblijf van vijf dagen aan het strand van Machangulo Beach Lodge.

+Aankomst op Mpumalanga Airport

Aankomst Mpumalanga Intl.

Afbeelding van Mpumalanga Intl 01 U wordt ontvangen op het Mpumalanga Intl. Airport en naar uw verblijf voor de komende nachten in Motswari in het Timbavati Private Nature Reserve gebracht.
Afbeelding van Timbavati   Motswari Game Lodge 02 De 15 goed uitgeruste bungalows met allen hun eigen badkamer, zijn van alle comfort voorzien. Er leeft veel wild in dit gebied van diverse antilope soorten tot cheetah’s en wilde honden. ‘s Avonds heeft u de kans om hyena’s en andere nachtdieren te zien. Vogelaars kunnen meer als 350 soorten vogels spotten.
Naast safari’s met ervaren rangers in een open safari auto is het ook mogelijk om wandelsafari’s te maken. Voor de echte bush liefhebbers is het mogelijk om in de bush te overnachten tijdens een wandelsafari
U overnacht dan in een tent in de bush, begeleidt door uw gidsen.
Het verblijf bij Motswari is inclusief alle safari’s en maaltijden.

+Dag 4 - 8 Machangulo Beach Lodge

Machangulo Beach Lodge Maputo

Afbeelding van Maputo Machangulo Beacg Lodge U wordt vanochtend naar de airstrip van Motswari gebracht voor uw vlucht over Mlumalanga naar de Malane vliegveld op de grens van Zuid-Afrika en Mozambique. Geniet tijdens de vlucht van het mooie uitzicht. Het is slechts een korte afstand naar de haven van Maputo waar u per auto naar toe wordt gebracht. Van daar is het nog een uurtje varen met een snelle boot naar Machangulo. U ziet tijdens deze overtocht onder andere Inhaca Island liggen.
Machangulo Beach Lodge ligt hoog op de duinen en de biedt een schitterend uitzicht over de Indische ocean en Inhaca Island. Het strand is gemakkelijk te bereiken vanaf de Lodge.
De lodge en het vriendelijke personeel maken het verblijf bij Machangulo onvergetelijk. U kunt hier aan diverse activiteiten deelnemen zoals diepzee vissen, snorkelen in het Inhaca Zee reservaat, kajakken in de mangroves en genieten van een spa behandeling. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een strandwandeling over de oneindige stranden te maken of te relaxen op net strand of aan het zwembad.
Het verblijf bij Machangulo is op basis van vol pension

+Dag 9 vertrek

Aankomst Maputo Intl.

Afbeelding van Maputo Intl U vertrekt weer met de snelle boot naar de haven van Machangulo. Van daar wordt u naar het vliegveld van Maputo gebracht.

En tot slot...

Inclusief:
Transfers van en naar Mpumalanga Intl. Airport, vlucht Motswiri – Malelane, transfer Malelane naar haven Maputo, boottransfer Maputo haven – Machangulo vv, transfer Maputo haven – Maputo Airport. 
Maaltijden zoals aangegeven
Alle safari’s bij Motswiri.

Exclusief
Internationale vlucht
Vluchten naar Mpumalanga Intl. Airport en van Maputo Airport
Persoonlijke uitgaven zoals souvenirs, fooien
De prijzen zijn afhankelijk van koerswijzigingen, entree parken, benzineprijzen en dergelijke en kunnen elk moment wijzigen.
Alle activiteiten zijn weersafhankelijk en kunnen worden gewijzigd
Visa kosten