Verzorgde reis Safari en Strand

Safari en strand in Zuid-Afrika en Mozambique in 7 dagen. Prijs op aanvraag


Safari en strand in Zuid-Afrika en Mozambique in 7 dagen. Prijs op aanvraag

Tijdens deze verzorgde reis Safari en Strand bezoekt u in 7 dagen het Sabi Sands privé park voor uw safari's en Vilaculos in Mozambique voor het strand zonder zelf te hoeven autorijden. Alle transfers zijn verzorgd.

Dag tot dag beschrijving

Tijdens de reis Safari en strand heeft u de mogelijkheid om de 'Big 5' te spotten tijdens de safari's gedurende uw 3 daagse verblijf in het Sabi Sands privé wildpark bij het Kruger National Park. Daarna kunt u relaxen of diverse watersport activiteiten ondernemen tijdens u verblijf van drie dagen aan het strand van Vilanculos.

+Aankomst Mpumalanga International Airport

Aankomst Mpumalanga Intl.

Afbeelding van Mpumalanga Intl 01 Na aankomst op Mpumalanga Intl. Airport in Nelspruit wordt u naar uw verblijf in Sabi Sands privé wildpark gebracht.

+Dag 1 - 3: Sabi Sands

Umkumbe Safari Lodge

Afbeelding van Sabi Sands   Umkumbe Safari Lodge 01 Umkumbe Safari Lodge is een kleinschalige safarilodge in het centrum van Sabi Sands aan de oevers van de Sabi rivier. De lodge biedt een echte safaribelevenis, waarbij u toch verblijft in een luxe accommodatie. U hoeft uw bungalow niet te verlaten om toch van het wild te genieten. Buffels, olifanten, nijlpaarden en diverse antilopen komen regelmatig drinken en grazen op de oevers van de rivier.
Op warme dagen kunt u genieten van het koele water in het zwembad van de lodge. Zodra het donker wordt, ziet u de overweldigende sterrenhemel vanuit de boma waar ook de heerlijke maaltijden worden geserveerd.
U verblijft hier 3 nachten. Het verblijf is inclusief alle maaltijden en twee safari’s of bushwalks per dag.

+Dag 4 - 6: Vilanculos

Bahia Mar Boutique Hotel - Vilanculos

Afbeelding van Vilanculos Bahia Mar Boutique Hotel 06 Na het ontbijt verlaat u Sabi Sands en wordt u weer naar het Mpumalanga Intl. Airport gebracht. Vanaf hier vliegt u naar Vilanculos in Mozambique (prijs is exclusief kosten vlucht). Deze kleine kustplaats staat bekend als de uitvalsbasis naar de Bazaruto Archipel – een van de bijzondere zeeparken van Mozambique. Op het vliegveld van Vilanculos staat uw vervoer weer klaar om u naar het Bahia Mar Boutique hotel te brengen. Na een korte rit door de stad arriveert u bij uw paradijs voor de komende drie nachten. Het Bahia Mar Boutique Hotel ligt aan de mooie kust van Vilancuilos, met uitzicht op de eilanden van de Bazaruto Archipel. Hier bent u ver verwijderd van de dagelijkse drukte en kunt u zich ontspannen door onder andere het uitzicht op het azuurblauwe water. U kunt zo actief zijn als u wilt, maar dat hoeft natuurlijk niet. Vilanculos biedt een uitgebreide mogelijkheid aan activiteiten, zoals duiken en snorkelen, paardrijden, kite surfen, Sup surfen en nog veel meer.
Uw verblijf van drie nachten in Bahia Mar is inclusief diner en ontbijt.

+Dag 7: Vertrek

Aankomst Vilanculos Airport

Afbeelding van Vilanculos Airport 02 U wordt weer naar het vliegveld van Vilanculos gebracht voor uw terugvlucht.

En tot slot...

Inclusief:
Transfers van en naar de vliegvelden Mpumalanga Intl. Airport en Vilanculos Airport
Maaltijden zoals aangegeven
Dow safari naar de Bazaruto Archipel om te snorkelen of te zwemmen.

Exclusief:
Alle vluchten
Persoonlijke uitgaven zoals souvenirs, fooien
De prijzen zijn afhankelijk van koerswijzigingen, entree parken, benzineprijzen en dergelijke en kunnen elk moment wijzigen.
Alle activiteiten zijn weersafhankelijk en kunnen worden gewijzigd
Visa kosten