085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Villa Ora

Villa Ora is een 80 jaar oud huis in een koloniale stijl. De villa is net buiten het centrum van Oudtshoorn gelegen aan de weg naar de Cango Caves.


Villa Ora is een 80 jaar oud huis in een koloniale stijl. De villa is net buiten het centrum van Oudtshoorn gelegen aan de weg naar de Cango Caves.

Villa Ora een 80 jaar oud huis in een koloniale stijl gebouwd. Het heeft een mooie veranda met een elegante entreehal die leidt naar ruime kamers met hoge plafonds en mooie houten vloeren. De villa is net buiten het centrum van Oudtshoorn gelegen op een paar meter afstand van Route 328 die leidt naar de wereldbekende Cango Caves. Villa Ora is ideaal gelegen om uw auto veilig te parkeren en vervolgens een korte wandeling te maken naar restaurants, winkels, musea, enz.

Villa Ora bestaat uit 4 superieure slaapkamers die luxueus zijn ingericht. Elke slaapkamer heeft een airco, verwarming, TV en een haardroger met een ensuite badkamer met douche en/of bad. De dinerruimte is gecombineerd met de lounge en wanneer het weer het toelaat wordt het ontbijt geserveerd op het terras. Het ontbijt bestaat uit een ruim 3 gangen menu en het 3 gangen diner van ’s avonds kan erbij worden geboekt. Lichte lunches en lunchpakketjes kunnen worden verkregen op verzoek, evenals thee en andere drankjes. Op het terras is eveneens een koelkast te vinden met bier, wijn en frisdrank. Vanaf het terras kijkt u uit over het ruime zwembad. Dit gedeelte van de villa is verrassend rustig en hier kan volop worden genoten van de Zuid-Afrikaanse zon, evenals op de veranda aan de voorkant van het huis. Dichtbij de veranda zijn ook nog fitnessapparaten te vinden en fietsen kunnen worden geleend, wanneer gasten het dorp verder willen verkennen of er serieus op willen trekken voor een fietstocht. Het guesthouse heeft verder internet en telefoon faciliteiten en er is een kluis om waardevolle spullen in op te bergen. Verder zijn er nog was mogelijkheden en bestaat er de mogelijkheid om het transport naar een bepaalde bestemming door het guesthouse te laten verzorgen.