Reizen? Dat is onze passie! En wat is er nou mooier om deze passie te delen en door te geven aan iedereen die ook prachtige bestemmingen wil ontdekken. Cape Tracks is de specialist in op maat gemaakte reizen naar Noord-Europa, de poolgebieden en Zuidelijk Afrika. Uw reis is daardoor uniek en net iets anders dan alle andere reizen. Zo uniek als een vingerafdruk, zo echt als onze locals en zo waanzinnig eigen als de ongerepte natuur die op u wacht. Reizen bij ons is avontuurlijk genieten en ultiem beleven. Belevenissen die uw leven lang bij blijven. Wilt u die ervaring ook? Just follow our tracks. Want wij weten de weg, de paden die u wilt wandelen. De routes door prachtige gebieden die u wilt ontdekken, maar ook de plekken die u beter over kunt slaan. Wij weten hoe we u veilig op avontuur kunnen laten gaan en die prachtige reis kunnen laten beleven.

Een lange tijd organiseerden wij reizen onder de naam Suid Afrika Reise. Al meer dan 17 jaar! Dat betekent 17 jaar lang, kennis en ervaring om te delen, en om er reizen mee samen te stellen. Met Suid Afrika Reise organiseerden wij vooral individuele autorondreizen naar Zuidelijk Afrika. Denk aan landen als Botswana, Namibië, Malawi, Mozambique, eSwatini, Lesotho, Zambia, Madagaskar en Zuid-Afrika. Sinds kort is Kenia ook aan het aanbod toegevoegd. Ook boden we georganiseerde groepsreizen aan naar een aantal van deze bestemmingen. Sinds wij de krachten gebundeld hebben met Norge Reiser, heten wij dus Cape Tracks! Lees meer over wie wij zijn.

Maatwerk & Meedenkend
Wij werken met voorbeeldreizen, dat wil zeggen dat bijna al onze reizen naar eigen wens aangepast kunnen worden. Laat ons weten wat u graag (anders) ziet en/of doet tijdens uw reis. Wij maken dan graag een aangepast en vrijblijvend reisvoorstel voor u. Daarnaast geven wij advies op maat, wij denken met u mee! Wij vinden het belangrijk dat u een onvergetelijke reis beleefd. En daarom voelen wij het ook als onze verantwoordelijkheid dat u een eerlijke verwachting heeft van de reis. Een reis die haalbaar is en waarbij u ook daadwerkelijk kunt genieten.

Specialisme & Kwaliteit
Wij waren er. Wij wandelden er door pittoreske valleien en ruige berglandschappen. Wij reden er over landweggetjes en peddelden er over fjorden en heldere meren. We namen ook af en toe de verkeerde afslag. We ontdekten bijzondere wegen, maar ook plekken die niet zo bijzonder waren als gedacht. Inmiddels hebben wij al meerdere jaren ervaring en kennis opgedaan tijdens het reizen naar alle prachtige bestemmingen die wij aanbieden. Ieder jaar reizen wij meerdere keren naar deze bestemmingen om te kijken wat er vernieuwd en veranderd is. Nieuwe ervaringen verbreden onze horizon en zo kunnen wij u onze beleving persoonlijk vertellen uit eigen ervaring.

Persoonlijke reisgids op maat gemaakt
Onze kennis en ervaring wordt verwerkt in een persoonlijke reisgids die u vóór uw reis ontvangt. Naast de informatie over de accommodaties waarin u verblijft staat uw persoonlijke reisgids ook vol met tips en unieke locaties die u kunt bezoeken tijdens uw reis. Lees belangrijke informatie over en regels van het land dat u bezoekt, ontdek de verhalen achter bepaalde bezienswaardigheden en laat u enthousiasmeren door verschillende activiteiten. Het reisgidsje is een extra toegevoegde waarde aan uw reis en ideaal voor onderweg! Indien gewenst kunt u de reisgids ook digitaal ontvangen.

Enthousiasme & Eigenheid
Wij worden vrolijk en enthousiast van reizen! Ons team bestaat ook uit liefhebbers van reizen met een passie voor de bestemmingen. Allen met verschillende voorkeuren voor bestemmingen, landschappen, activiteiten en cultuur. Samen vormen we daardoor een mix van enthousiaste reizigers en adviseurs. Wij hebben een gemeenschappelijk passie en houden van bijzondere reizen. Reizen met mooie natuur en cultuur. Reizen die uitdagen. Reizen waarbij u kunt opladen, ontspannen en ook nieuwe dingen kunt leren.


Cape Tracks. Just follow our tracks!