Wij willen u zuidelijk Afrika laten ervaren zoals wij het zelf ook zouden willen ervaren. Hieronder leggen we uit wat Suid Afrika Reise voor u kan betekenen bij het samenstellen van uw reis. 

Maatwerk

Uw reis is ‘tailor made’. Wij kunnen een reis samenstellen op basis van uw wensen, maar ook alle gepubliceerde reizen op de website kunnen van dag tot dag aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget. Ook persoonlijke interesses, uw partner uw werkplek of oude stageplaats laten zien, een leraar die graag een Zuid-Afrikaanse school wil bezoeken… Wij organiseren het graag op uw verzoek! 

Specialist

Door jarenlange persoonlijke reiservaring in zuidelijk Afrika beschikken wij over uitgebreide kennis van en ervaring in het samenstellen van reizen naar deze bijzondere landen. Verder hebben wij goede contacten met accommodaties die niet in elke reisgids te vinden zijn en meer zijn dan een eet- en slaapgelegenheid. Uitgangspunten in de selectie van de accommodaties zijn kleinschaligheid, kwaliteit en het persoonlijke contact met de eigenaren. Wij werken uitsluitend met betrouwbare accommodatieverschaffers en auto- en camperverhuurmaatschappijen. 

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. De kans is groot dat u ons leert kennen via onze website of social media. Het samenstellen van een reis op maat kan natuurlijk niet zonder overleg, daarom zijn we uiteraard ook telefonisch of per e-mail bereikbaar. Daarnaast bent u ook van harte welkom om een afspraak te maken om langs te komen op ons kantoor in Wierden, dan kunnen we de reis met u doornemen. Gedurende uw reis kunt u in geval van nood 24 uur per dag terugvallen op Suid Afrika Reise of één van onze contactpersonen in het land waar u reist.

Geen boekingskosten

U kunt bij ons zonder kosten een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarnaast betaalt u bij boeking geen boekingskosten. U ontvangt van ons een uitgebreide, eerlijke offerte, die zo compleet mogelijk is. Wij bieden de reis aan met een huurauto met een uitgebreide ‘super cover’-verzekering. Ook zullen wij zoveel mogelijk gebruik maken van accommodaties binnen de parken, waarbij de entreegelden van het park zijn inbegrepen. Zo weet u duidelijk waar u aan toe bent!

Routeboek op maat

Als u uw reis bij ons heeft geboekt, ontvangt u ongeveer 6 weken voor vertrek een uitgebreide routebeschrijving, waarin niet alleen uw route staat beschreven, maar ook informatie over uw accommodaties, uitgebreide algemene informatie over het land dat u gaat bezoeken, tips voor uw bezoek en ideeën om tijdens uw reis te ondernemen. Deze routebeschrijving is helemaal op mat en een handig hulpmiddel tijdens uw reis. Kijk hier eens naar een mooi voorbeeld.

Lidmaatschap SGR en Calamiteitenfonds

De op onze internetsite gepubliceerde reizen vallen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Voor de voorwaarden kunt u kijken op www.sgr.nl.

Daarnaast is Suid Afrika Reise ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds. De op deze internetsite gepubliceerde reizen vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.
Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: 

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren.
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Meer informatie vindt u op de website www.calamiteitenfonds.nl.

Meer informatie over de algemene voorwaarden van Suid Afrika Reise vindt u hier

Wij geven er de voorkeur aan de reizen op onze website, in overleg met u, volledig op uw persoonlijke wensen af te stemmen. De gastvrijheid van uw gastheren, een goede huurauto en onze uitgebreide routebeschrijving zullen uw bezoek aan zuidelijk Afrika zeer bijzonder maken!