Cape Tracks heeft nu ook een webshop! Bekijk hier de producten van Cape Tracks. Blijf onze pagina bezoeken, in de toekomst zullen er meerdere producten worden toegevoegd.

Wanddecoratie
Op zoek naar prachtige wanddecoratie van Valley of Desolation in Camdeboo National Park of misschien toch liever van olifanten in Addo Elephant Park? Bekijk hier onze wanddecoratie met prachtige, zelfgemaakte foto's. Verander uw muur tot een echte 'eye-catcher'!

Verjaardagskalender
Op elk toilet hoort natuurlijk een verjaardagskalender. Vergeet nooit meer een verjaardag met een prachtige verjaardagskalender van Cape Tracks. Bestel snel, op = op.

Mismatch Sokken
Een perfect cadeautje voor de liefhebbers van reizen. Sokken zijn altijd handig en deze Mismatch Sokken zijn nog erg leuk ook! Kiest u voor safari, apen of toch voor de luipaard? Er zijn meerdere soorten beschikbaar, bekijk snel ons aanbod!

Boeken en handgemaakte producten
Cape Tracks biedt ook boeken aan van Ada Rosman waarin zij haar gemaakte reizen naar Zuidelijk Afrika beschreven heeft. Ook zijn er prachtige handgemaakte producten te vinden, allemaal uit Zuidelijk Afrika.

Let op; u wordt doorgelinkt naar de website van Krommedijk Lichtreclame in een nieuw tabblad. Vanuit hier kunt u onze producten bestellen.