Dit zijn wij! De gezichten van Cape Tracks. Wij zijn een enthousiast team met een passie voor reizen en liefhebbers van de bestemmingen die wij aanbieden. Reizen bij ons is avontuurlijk genieten en ultiem beleven. Wij geven u advies op maat en delen graag onze reiservaringen persoonlijk met u. Wij weten de weg, de paden die u wilt wandelen. De routes door prachtige gebieden die u wilt ontdekken, maar ook de plekken die u beter over kunt slaan. Just follow our tracks.

Douwe Baas
Douwe heeft zijn hart verpand aan Zuid-Afrika en heeft vooral een grote liefde voor de Kalahari en Namibië. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij Norge Reiser, waar hij zijn zus Rietje heeft ondersteund in het opzetten van een eigen reisorganisatie richting Noorwegen. Na het eerste bezoek aan Zuid-Afrika is zijn passie Noorwegen niet verdwenen, maar is wel naar de tweede plaats verdrongen voor zijn passie voor Zuidelijk Afrika. Hij is erg geïnteresseerd in natuur en cultuur en heeft een grote wens zoveel mogelijk duurzaam toerisme aan te bieden.

Marian Baas
Ik had eerst mijn twijfels of Zuid-Afrika wel het land is, dat ik zou kunnen aanbieden, maar na mijn eerste bezoek was ik na 2 weken reizen al om. En nu na tig keren het land bezocht te hebben kan ik wel zeggen dat Zuid Afrika mijn tweede land is na Nederland. Het voelt elke weer als thuiskomen zo gauw ik voet op de Afrikaanse bodem heb gezet. Dit geldt niet alleen voor Zuid-Afrika, maar ook voor Namibië en Botswana, eigenlijk voor alle landen die we aanbieden. De landen hebben alle mogelijkheden voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. De twijfels of je de dieren wel in de natuurlijke omgeving zou zien, zoals foto’s vaak doen vermoeden, blijkt echt zo te zijn. Je staat zo maar naast een paar impala’s te genieten, zonder enige moeite te moeten doen. Ook hebben bijvoorbeeld de Drakensbergen en de Cederbergen veel wandelmogelijkheden, waar ik met plezier wandelingen heb gemaakt. De combinatie van land, wild en zee is heerlijk. Als ik op reis bent doet er zich altijd wel een mogelijkheid voor om een paar dagen aan de kust te verblijven en een om een paar dagen op safari te gaan. Gewoon heerlijke vakantielanden.

Amber Winters
Wat zuidelijk Afrika wat mij betreft zo bijzonder maakt, is de combinatie van natuur, cultuur, landschappen en strand, en de mogelijkheid om dit alles per self-drive te ontdekken. Een self-drive vind ik een perfecte manier om een land te leren kennen, omdat je alle vrijheid hebt om je dag zelf in te delen. In Botswana heb ik voor het eerst kennis mogen maken met zuidelijk Afrika, wat echt een fantastische reis was. 

Ramon Lucas
Vanaf de opstart in 2004 ben ik betrokken geweest bij Suid Afrika Reise en dan voor de website en ICT-ondersteuning. In 2009 zijn wij voor het eerst met de familie naar Zuid-Afrika, Namibië en Botswana gegaan. Ik was meteen verkocht aan deze landen, elke dag een ander avontuur, de afstanden zijn soms groot maar de landschappen dan weer afwisselend en continu kans op wildlife. Sinds 2014 verdiep ik mij in wildlife- en natuurfotografie, zuidelijk Afrika is de place to be voor wildlife. Hele dagen rondrijden in de wildparken doe ik het liefst en bij voorkeur met een 4x4 en een tent op het dak. Op Madagaskar na heb ik al onze bestemmingen 1 of meerdere keren bezocht gedurende verschillende tijden van het jaar. Het seizoen is erg bepalend voor wildlife, in onze zomer is het winter in zuidelijk Afrika en dat betekent begroeiing. Het team van Suid Afrika Reise werkt 100% samen met het team van Norge Reiser.