Limpopo River Lodge - Wild at Tuli

Bekijk foto's

We zijn gelegen bij op de Limpopo River Lodge in het Central Tuli Block. De receptie ligt op 5 km rijden van de lodge.  Genesteld onder een dik bladerdak van rivierbossen, eeuwig overschaduwd van de Afrikaanse zon, kunt u heerlijk slapen in rondavels met buitenbadkamers, of chalets met een badkamer die gedeeld wordt tussen 2 koppels.
Elk chalet of rondavel is prachtig ingericht met zeer comfortabele bedden, prachtig linnengoed, plafondventilatoren en inrichting met een Afrikaans thema. De rondavels en chalets zijn groot en ruim, elk met uitzicht op de rivier en hebben allemaal elektriciteit. Een zwembad is beschikbaar voor gasten om te gebruiken op die lange, hete zomerdagen. Rondavels 1 en 4 hebben elk een eigen buitenkeuken / eetkamer met een 2-pitsgasfornuis, een koelkast / vriezer en servies en bestek. Rondavels 2 en 3 en Chalets 2 en 3 hebben elk een gedeelde keuken / eetkamer met koelkast / vriezer, ijsmaker, gasfornuis en alle servies en bestek, evenals een bar. Kampbedienden steken elke avond een vuur voor je aan en zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt en dat je verblijf ontspannend en speciaal is.
Als u de volledig verzorgde optie boekt, zorgen Judi en Helena voor heerlijke huisgemaakte maaltijden en gebak. Het enige wat u hoeft mee te nemen, zijn uw drankjes. Game drives worden tweemaal per dag uitgevoerd door onze professionele gids. Een van de hoogtepunten van uw verblijf in Tuli zijn de prachtige geluiden. In de zomer begint het gebrul van de rivier en in de winter begint het ochtendgloren met vogelgezang.
Self-Catering / Self-Drive: Neem al uw eten en drinken mee en verzorg uzelf, in uw eigen tijd. Je krijgt een kaart van het reservaat en je kunt je eigen game drives uitvoeren op ongeveer 120 km aan wegen.
Volledig verzorgd: Wij bieden alle maaltijden tijdens uw verblijf en kunnen aan speciale dieetwensen voldoen, mits u dit van tevoren laat weten. Game-drives zijn inbegrepen.
De ochtend begint met koffie, thee en beschuiten voordat we op pad gaan in de vroege ochtend. Daarna maken we de gamedrive voordat we terugkeren naar het kamp voor een uitgebreide brunch. We serveren een licht tussendoortje voordat we uitgaan in de middag/avond gamedrive en tegen zonsondergang stoppen we bij een van de waterpoelen of uitzichtpunten voor een sundowner om de zonsondergang te bekijken.
Terug in de lodge is het tijd om je op te frissen met een warme douche voordat we elkaar ontmoeten rond het vuur.
Het diner is een driegangenmaaltijd die wordt geserveerd in de eetzaal of onder de sterrenhemel.
Onze volledig verzorgde prijs is inclusief:
Beddengoed, badhanddoeken, zeep en wc-papier
Alle maaltijden, thee / koffie en zelfgemaakt gebak
Game drives in 4 X 4 voertuigen