Woodlands Stopover

Woodlands Stopover is een ideale tussenstop op weg naar de Okavango, Chobe, Centrale Kalahari, Makgadigadi Pannen en de Victoria Falls.


Woodlands Stopover is een ideale tussenstop op weg naar de Okavango, Chobe, Centrale Kalahari, Makgadigadi Pannen en de Victoria Falls.

Woodlands Stopover is gelegen op de plek van de originele "Hunters" Road ", die eerder door jagers, natuurliefhebbers, ontdekkingsreizigers en zendelingen werd gebruikt op hun weg naar de Victoria Falls in de 18e eeuw. Woodlands is een ideale tussenstop op weg naar de Okavango Delta, Chobe Game Reserve, Centrale Kalahari, Makgadigadi Pannen, Botswana National Parken en Victoria Falls.
Volledig ingerichte Woodlands Cottage, 8 prachtig ingerichte en suite kamers met Riverview, kitchenette met uitrusting, servies,bestek,koelkast,magnetron, schoon beddengoed wordt verstrekt. Alle units zijn ingericht voor self catering
de camping heeft: 6 comfortabel betegelde chalets met elk 2 x 3 / 4 bedden,(Linnengoed), elektriciteit en thee/koffie faciliteiten. 3 grasveld campings met individuele braai sites, elektriciteit punten en water, 5 bush campings, zwembad,gemeenschappelijke wasgelegenheid met douches.
Een grote verscheidenheid van Botswana vogels en andere dieren kunnen worden waargenomen of gehoord, zoals de Woodlands Kingfisher, Kudu, Impala, Duiker om er maar een paar ...
Ook beschikbaar voor uw gemak zijn voorgekookte maaltijden uit de vries, braai faciliteiten waaronder hout, ijs, verfrissingen, evenals andere elementaire levensmiddelen. Ontbijt pakketten zijn beschikbaar.

Cottage
Onze luxe 2-kamer huisje is volledig uitgerust voor de self-catering reiziger. Het ligt verscholen tussen de bomen langs de oever van de rivier Tati.
Over de volle lengte is een veranda ruimte en privacy biedt. Teak meubelen met lokale kunstwerken creëren een warme en huiselijke sfeer. Van de ruime keuken zal men opkijken Verder zijn er twee slaapkamers met twee 3/4 bedden en een eigen en-suite badkamer.
Schoon beddengoed wordt verstrekt. Een ontbijt is inclusief met thee en koffie
De rivier kamers: Onze gloednieuwe kamers Riverview, met allemaal  uitzicht op de rivier Tati, zijn prachtig ingericht en gedecoreerd. Comfortabele 3/4 bedden met fris, schoon linnengoed en  en-suite faciliteiten worden zeer gewaardeerd na een lange reis.
Elke kamer beschikt over een gebruiksvriendelijke keuken met koelkast,magnetron,pannen, borden en bestek.