085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt veel voor een rondreis op maat

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt veel voor een rondreis op maat


Zuid Afrika is ongeveer 2 keer zo groot als Frankrijk en telt circa 44 miljoen inwoners. Dit is 35 inwoners per vierkante kilometer en de ruimte bestaat voor het grootste deel uit natuur. Zuid Afrika is waarschijnlijk op toeristisch gebied het meest bekend van de wildparken, maar heeft niet alleen veel aan natuur te bieden, maar ook heel wat cultuur. Zuid Afrika wordt niet voor niets de "Rainbow Nation" genoemd.
De bevolking is erg divers. Ten eerste zijn er de meest oorspronkelijke bewoners, de San (bosjesmannen), verder zijn er nog diverse andere oorspronkelijke bewoners, waaronder de Khoikhoi. Stammen die vanuit geheel Afrika-Zuid Afrika zijn binnengetrokken zijn de Xhosa, de Ndebele, de Shagaan, de Tsonga, de Sotho, De Tswana, de Venda, de Zoeloes en de Swazi. Vanuit andere continenten zijn diverse nationaliteiten Zuid Afrika binnengekomen, zoals vooral de Nederlanders, Duitsers, Fransen, Britten, Indiers en Joden. Verder maken Portugezen, Chinezen en Grieken deze Rainbow Nation kompleet.
Zuid-Afrika is niet alleen qua bevolking erg divers. U vindt veel verschillende landschappen, van de vruchtbare wijn- en citrusgebieden in de Westkaap omzoomd door bergruggen tot de grote, onvruchtbare woestijnachtige Karoo. In het noorden op de grens met Namibië en Botswana vindt u de rode Kalahari en in KwaZulu Natal ligt de hoge bergrug op de grens met Lesotho, de Drakensbergen. De landschappen zijn te divers om allemaal te noemen.
Suid Afrika Reise heeft enige voorbeeldreizen om u kennis te laten maken met een groot gedeelte van deze diversiteit. Natuurlijk maken wij ook graag een rondreis op maat die volledig op uw wensen aansluit.


Autoreis Namibië-Botswana vanuit Zuid-Afrika

Autoreis Namibië-Botswana vanuit Zuid-Afrika gaat in 21 dagen vanuit Upington in Zuid-Afrika naar Johannesburg via de hoogtepunten van Namibië en Botswana.

Autoreis Zuid Afrika compleet

Autoreis Zuid-Afrika compleet laat u in 28 dagen bijna met geheel Zuid-Afrika kennis maken

Autoreis Zuid-Afrika en Mozambique

Tijdens de autoreis Zuid-Afrika en Mozambique bezoekt u het Krugerpark in Zuid-Afrika en het strand van Mozambique

Autoreis Zuid-Afrika via de Noordkaap

Autoreis Zuid-Afrika via de Noordkaap laat u in 21 dagen Zuid-Afrika op een andere manier beleven

Budget reis Zuid-Afrika

Budget reis Zuid-Afrika; een gunstig geprijsde reis die in 21 dagen zoveel mogelijk hoogtepunten van Zuid-Afrika laat zien

Budget reis Zuid-Afrika Johannesburg-Kaapstad

Budget reis Zuid-Afrika Johannesburg-Kaapstad - Veel hoogtepunten van Zuid Afrika in 28 dagen

Budgetreis Johannesburg-Kaapstad met binnenlandse vlucht

Met deze budgetreis Johannesburg-Kaapstad hebben we er ernaar gestreefd u binnen 21 dagen veel van Zuid-Afrika te laten zien.

Familiereis Zuid-Afrika

Familiereis Zuid-Afrika biedt u in 14 dagen de mogelijkheid om veel safari's te maken en cultuur te ervaren in minder bekende gebieden in het noord-oosten van Zuid-Afrika.

Familiereis Zuid-Afrika - Kaapstad, West- en Oostkaap

Familiereis Zuid-Afrika Kaapstad, West- en Oostkaap laat u in 21 dagen kennis maken met Kaapstad, de Winelands, de Tuin Route, de zuid kust en een gedeelte van de Oostkaap provincie.

Fly-drive Zuid-Afrika

Fly-drive Zuid-Afrika - in 3 weken leert u Zuid-Afrika kennen en daarna gaat u vast nog een keer.

Fotoreis Zuid-Afrika

Fotoreis naar Zuid-Afrika in een kleine groep met professionele begeleiding

Gezinsreis Namibië en Zuid-Afrika

Gezinsreis Namibië en Zuid-Afrika is een mooie mix in 21 dagen van de ruige, droge Klahari en de vruchtbare wijnlanden

Gezinsreis safari en strand

Gezinsreis safari en strand geeft in 7 dagen de mogelijkheid veel safari's te maken maar ook heerlijk te relaxen aan het strand in Mozambique.

Gezinsreis Zuid-Afrika

Gezinsreis Zuid-Afrika laat u in 14 dagen kennis maken met Kaapstad, de westkust met de Cederberg, de Winelands, de Tuin Route en een gedeelte van de Zuid kust.

Kampeerreis Botswana

Kampeerreis Botswana is een 4x4 kampeerreis van 21 dagen waarbij u onder andere Chobe, de Okavango Delta en de Centrale Kalahari bezoekt.

Kampeerreis Zuid-Afrika, Mozambique en Swaziland

21 dagen kamperen in Zuid-Afrika, Mozambique en Swaziland

Kamperen - Kalahari Desert

Kamperen - Kalahari Desert laat u in 21 dagen kennis maken met een groot gedeelte van de Kalahari in al haar ruigheid, verlatenheid en schitterende ruime uitzichten.

Kamperen Zuid-Afrika en Botswana

Kamperen Zuid-Afrika en Botswana - Met de 28 daagse kampeer reis Zuid Afrika en Botswana zult u veel wild zien.

Korte reis Kaapstad en de Wijnlanden

Korte reis Kaapstad en de Wijnlanden brengt u in 7 dagen naar de wijnlanden van Zuid-Afrika.

Korte reis Zuid-Afrika - Durban

Korte reis Zuid-Afrika - Durban geeft in 7 dagen een goede indruk van één van de meest interessante gebieden van Zuid-Afrika.